Okunma Sayısı: 10277
CANLI YORUMLAR

BİBER, ÇİKOLATA, EMZİRME

Kadınların sevdiği üçlü

Kilo problemi olan kadınlar çikolatadan uzak durur. Yeni doğurmuş kadınlar hamileliklerinde aldıkları kiloları nasıl atacaklarını düşünür. Bir yandan yiyip bir yandan fazla kalorileri yakmanın peşine düşülür. Bu üç sorunun cevabı aşağıdaki maddelerde mevcut.

ÇİKOLATA: Bilindiği üzere çikolata, zayıflama niyetinde olan kadınların baş düşmanıdır. Ancak yeni yapılan bir araştırmaya göre çikolata, parçalara bölünerek yendiğinde şişmanlatmıyor.

BİBER: Biber, sıradan bir sebze zannedilse de özellikle acı olanları ana öğünle beraber tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırıyor. Bu sayede ana öğünün yanında yenilen biber, sindirimi kolaylaştırıyor; kalorilerin yakımını hızlandırıyor.

EMZİRME: Hamile olan kadınların çocuklarını doğurduktan sonra en büyük kaygısı olan 'Ben Nasıl Kilo Vereceğim' sorusuna uzmanlardan bir açıklama geldi. Bebeklerini düzenli olarak emziren kadınların bu sayede fazla kilolarından hızla kurtulabileceği bildirildi.

Bu bilgileri verdikten sonra geriye tek bir şey kalıyor: zamanlama. Emzirmeyi diğer iki maddeden ayrı tutarsak, her şeyin azının karar çoğunun zarar olduğunu unutmamak gerekir. Örneğin tatlı kriziniz tuttuğunda tüm bir çikolata paketini olduğu gibi yiyerek değil, krizinizi geçirecek yeterlilikte yemek daha uygun olacaktır.

Yazı Etiketleri

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
YATAK HASTALARINA MÜJDE!
DAHA AZ YATAK YARASI MÜMKÜN
KISIR ERKEKLERE MÜJDE
BABA OLMA UMUDU...
BEBEKLERDE KALP HASTALIĞI
NASIL ANLAŞILIR?
ADIM ADIM TIRNAK BAKIMI
ELLERDEKİ ZARAFET...
MAMOGRAFİ ZARARLI MI?
ÇÖLYAK HASTALARINA MÜJDE
KARABUĞDAY İMDADA YETİŞİYOR
İKİZLERİNİZ Mİ VAR?
LEYLEKLER GETİRMEDİ ELBET
ÇOCUKLARDA UYKU VE BESLENME
YATMADAN ÖNCE NE YİYEBİLİR?
BM'DEN KÜRTAJ UYARISI
YASAKLANMASI TEHLİKELİ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
ADETTENDİR DEMEYİN
KADINLARIN BİTMEYEN KABUSU
ÇALIŞAN KADIN RİSK ALTINDA
SPİRAL KANSERE ENGEL
İLGİLİ VİDEOLAR
BEBEĞİNİZ SİZE VE ETRAFINA DAİR NELERİ HİSSEDER?
BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUN
12 - 24 AY ARASI BEBEKLERİN GELİŞİMİ NASIL OLMALI?
0 - 6 AYLIK BEBEKLER İÇİN OYUNLAR
SİZİ BEĞENDİĞİNİ GÖSTEREN
DOĞRU SAÇ DOĞRU MAKYAJLA
GÜZELLİK ÖLÇÜLERDE DEĞİL
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :