Okunma Sayısı: 17673
CANLI YORUMLAR

BAYRAMDA NE GİYSEM

1950'lerin stiline dair

Malum bayrama az kaldı. Aman çocuk muyum da bayramlık derdine düşeyim, dolaptakilerden birini giyerim diyenlerden değilseniz ve kara kara düşünüyorsanız sizin için önerilerimiz var.

Son dönemde geçmiş zamanların moda akımları günümüze uyarlanarak yeniden dolaplarımızdaki yerini almaya başladı. Emilianata bu hafta, bayram öncesinde sizleri 1950'lere götürecek kombinler yaptı.

Vintage deyince 1950'lerin modasının kendinde çağrışım yarattığını söyleyen Emilianata, bu dönemdeki kıyafetlerde zerafet ve feminen çizgilerin öne çıktığını dile getiriyor.

Emilianata, bu dönemde giyilen yüksek bel, hacimli etekler, belde ince kemerler, gömlek yaka elbiseler, yuvarlak hatlı şapkalar ve eldiven gibi kıyafetlerde kadınların cazibeyi seksapelliğe dökmeden başardığını söylüyor. 

Modadan uzak kalmak istemiyorsanız ve bu tarzı gerçekten beğeniyorsanız, bu kombinlerin parçalarını her yerde bulabilirsiniz. Hem de bütçenizi zorlamadan, bütçenize uygun yerlerden alışveriş yaparak. 

Emilinata'nın diğer kombinlerini görmek için tıklayın... 

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
KİM HAYIR DİYEBİLİR Kİ
YAZ ÇANTALARI HAZIR
SICAK VE SEVİMLİ
ÇOCUKLARI BÜYÜLEYECEK
ANNE VE BEBEKLERE ÖZEL
BU SETTE YOK YOK!
EN ÖNEMLİ AKSESUAR
SAÇ OLAYI ÇOK MÜHİM
ZARİF DANTEL DETAYLARI
GELİN İÇ ÇAMAŞIRI
KÜÇÜK PRENS VE PRENSESLERE
EN ŞIK BEBEK MODASI...
YILBAŞI
WATSON'S'TA ŞIK VE HESAPLI!
SİHİR'Lİ İTALYAN ŞIKLIĞI
2012'DE OFİSLERDE!
TÜRK KADINI TOPUKLU SEVİYOR
ORTALAMA KAÇ SANTİM?
RENKLER,SEVİMLİ KARAKTERLER
İLKBAHAR ÇOCUK MODASINDA

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
ANNEME NE ALSAM?
BU SEZON ÖNE ÇIKAN DE...
ÇANTALARDA BAHAR ESİNTİSİ
YAZ GECELERİ İÇİN ABİYELER
İLGİLİ VİDEOLAR
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ
İSTANBUL'DA RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ
GERÇEK Mİ OYUNCAK MI?
YETERİNCE ZENGİNSENİZ
2012 YILINA DAMGA VURAN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :