Okunma Sayısı: 8791
CANLI YORUMLAR

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Hava tahmin raporuna göre..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince havanın nasıl olacağıyla ilgili hava tahmin raporunu açıkladı. Buna göre, arefe gününün yağmurlu geçeceği İstanbul'da güneş bayramın ilk günü yüzünü gösterecek.

Halen ülkemiz genelinde etkili olan yağışlı sistemin bugün (23.10.2012 Salı) ve Arefe günü (24.10.2012 Çarşamba) yurdun büyük bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara neden olacağı; ancak bayramın ilk gününden itibaren yağışlı sistemin doğu bölgelere hareket edeceği, Batı’da ise genellikle parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olacağı, hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Salı ve Çarşamba günü kuzey ve doğu bölgelerde 2 ila 5 derece azalacağı; Bayram süresince ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
LİSELİLERE DUMANSIZ AİLELER
EĞİTİMİN ARDINDAN EYLEM
ÖĞRETMENLERE TAKİP
DEVAMSIZLIKTA DÜNYA REKORU
ÖĞRETMEN OLMAK ZORLAŞIYOR
BAKANLIK AÇIKLADI
BOYUT'TAN BİR HEDİYE DAHA
ANKET, ÇEKİLİŞ, KURA YOK!!!
AHŞABIN ÖMRÜNÜ UZATTI
17'SİNDE PATENT ALDI
İKİNCİ ÜNİVERSİTE HAKKI
KAYITLAR BAŞLIYOR
STENT UYGULAMASIYLA İLGİLİ
MERAK EDİLEN 10 SORU

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
"GERİZEKALI" TARTIŞMASI
KADININ EN GÜZEL YAŞI
ABD'DE 1973'TEN BERİ YASAL
YENİ BİR EV Mİ ALACAK...
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
YAŞLANMAK GÜZELDİR
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :