Okunma Sayısı: 9617
CANLI YORUMLAR

KADINLAR KİME BAKIYOR?

Neyi inceliyoruz

Kadınlar erkeklere değil kadınlara bakıyor

İngiltere’de yapılan araştırmada kadınların sokakta yürürken erkeklerden çok hemcinslerine baktığı ortaya çıktı. Kadınlar en çok diğer kadınların kıyafetlerine bakıyor.

İngiltere’de popüler mayo firmasının yaptığı araştırmada kadınların sokakta yürürken erkeklere değil diğer kadınlara dikkat ettiği ve onları incelediği ortaya çıktı.

Çalışmaya katılan 2000 kadının yarısı kendilerini birlikte çalıştıkları ya da sokakta gördükleri kadınlarla karşılaştırdıklarını söyledi.

Daily Mail gazetesinde yer alan araştırma sonuçlarına göre kadınlar diğer kadınlara en çok plajda bakıyor ve bikinilerinin içinde güzel görünmek istiyor.

Çalışmaya katılan kadınların yüzde 42’si özellikle kız arkadaşlarıyla bir yere giderken erkeklerden çok birlikte gittikleri kadınları etkilemek için giyindiklerini söyledi.

Çalışmayı gerçekleştiren firmanın tasarımcılarından Helen Boyle konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Dünya üzerinde kendisine bakılmasını istemeyecek ve diğer kadınların ne giydiğine kaçamak bir bakış atmayacak bir kadın yoktur.”

Çalışmaya göre kadınlar en çok hemcinslerinin kıyafetlerine bakıyor. Kıyafetlerden sonra sırasıyla saçlar, ten rengi, elbise bedeni, dekolte, selülit, göğüs ölçüsü, ayakkabı ve çantalar geliyor.

 

Kaynak: ntvmsnbc

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
HAYDİ TUT ELİMİ
KIZ ÇOCUKLARINA 2.BİR ŞANS
MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ
SON GÜN 31 TEMMUZ
KIŞ SAATİ UYGULAMASI
GERİ ALMAYI UNUTMAYIN!
YAZ SAATİ UYGULAMASI
İLERİ ALMAYI UNUTMAYIN !
ŞİDDET-EGO ÇATIŞMASI
GEZİ PARKI OLAYLARI
RENKLERİN ÇOCUKLARA ETKİSİ
DOĞRU RENGİ KULLANALIM
ONLİNE ALIŞVERİŞLERE DİKKAT
YILBAŞINDA KEYFİNİZ KAÇMASI
DOĞRU BİLİNEN YANLIŞ
KAHVE TÜKETİMİ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
İLK RAHİM NAKLİ
ÖSYM SINAV SONRASI AÇ...
EKMEKLER DEĞİŞİYOR
SAATLERİ GERİ ALDINIZ MI?
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
YENİ YILDA DENEYİN
ÜNLÜLERİN MAKYAJSIZ HALLERİ
BAZILARI KASLI SEVER
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :