Okunma Sayısı: 12058
CANLI YORUMLAR

KULAKLIKLA MÜZİK DİNLEMEK

Sağır edebiliyor

Amerika'da yapılan bir araştırma, ülkede kulaklıkla müzik dinlerken trafik kazası geçiren yayaların sayısının 6 yılda 3 kat arttığını ortaya çıkardı.

Araştırmaya göre; geçen yıl ülkede ölümlü trafik kazalarının yarısı sürücü ya da yayalar kulaklıkla müzik meydana geldi. Uzmanlar kişi müzik dinlerken beyninin dış uyarıcılara karşı duyarsız hale geldiğini ve dikkatinin azaldığını belirtiyor. 

Yazı Etiketleri

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
SERİNLETEN GIDALAR
ORUÇ TUTANLARA İYİ GELİR
DOĞUM İZNİ ARTIYOR MU?
KÜRTAJA DÜŞÜNME SÜRESİ
YEMEK SEÇEN ÇOCUKLAR
ÇEŞİTLİ ÇARELER VAR...
JİNEKOLOĞUNUZ TACİZ EDERSE
HANGİ DOKUNUŞ YANLIŞTIR?
NASIL OLSA ERGENLİKTE UZAR
YANLIŞ BİR YAKLAŞIM
CUMARTESİ GECESİ FELCİ
EL, KOL SİNİRLERİNE DİKKAT
HER DERDE DEVA ANNE SÜTÜ
KANSER RİSKİNİ AZALTIYOR
GEBELİK ZEHİRLENMESİ
35 YAŞ ÜSTÜNDE DAHA SIK

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
SARI NOKTA HASTALIĞI
GÖLGENİZ SİZDEN KÜÇÜKSE
GÖZE KÖK HÜCRE NAKLİ
YAZIN BAĞIRSAK ENFEKSİYONU
İLGİLİ VİDEOLAR
BEBEĞİNİZ SİZE VE ETRAFINA DAİR NELERİ HİSSEDER?
BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUN
12 - 24 AY ARASI BEBEKLERİN GELİŞİMİ NASIL OLMALI?
0 - 6 AYLIK BEBEKLER İÇİN OYUNLAR
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
BİR KADININ ÇANTASINDA
GERÇEK Mİ OYUNCAK MI?
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :