Okunma Sayısı: 10778
CANLI YORUMLAR

CİNSİYETİNİ REDDETTİ

3 yaşında...

İngiltere’nin Essex kentinde yaşayan 4 yaşındaki Zach Avery 1 sene öncesine kadar erkek çizgi film kahramanlarına özeniyor ve tipik erkek çocuk davranışları sergiliyordu. 3 yaşına bastığında erkek çocuk gibi yaşamayı reddeden Zach saçlarını uzattı ve annesinden saçlarına kurdele takmasını istedi.

Zach’in anne-babası Theresa ile Darren Avery oğullarını doktora götürdüklerinde gerçeği öğrendi. Zach İngiltere’nin “Cinsiyet Kimlik Bozukluğu” hastalığına yakalanan en küçük hastalarından biriydi.

Zach’in dışında 3 çocuğu daha olan Theresa oğlunun bir gün gelip kendisine “Ben kızım” dediğini söyledi. Theresa sözlerine şöyle devam etti: “Erkek kimliğini reddettiğini ilk duyduğum zaman şaka yaptığını sandım. Neticede sadece 3 yaşında bir çocuktu. Fakat daha sonra cinsel organından rahatsız olduğunu onu kesmek istediğini söylediğini duyunca işin ciddiyetinin farkına vardım.”

Zach’in özel durumu yüzünden okulda zorluk çekmediğini, arkadaşlarının Zach’i Zach olduğu için sevdiklerini belirten Theresa şöyle konuştu: “Zach’in okulu bize çok destek oldu. Kızların da tercih edebildiği pantolonlu bir üniforma var. Şimdi onunla okula gidiyor. Ayrıca okul hem kızların hem de erkeklerin kullanabileceği bir tuvalet yaptırdı. Dolayısıyla şu an okul açısından Zach‘i rahatsız edebilecek bir konu gündemimizde yok.”

 

ntvmsnbc

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
BOYUT'TAN SÜRPRİZ HEDİYE
FORM DOLDURMANIZ YETERLİ
Sebze, Meyve Alırken Dikkat
GIDA ZEHİRLENMELERİ
KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN
2012 ÇOK ZOR GEÇECEK!
7 KADIN
DİZİLER KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR
ŞOKLANMIŞ EMBRİYOLAR
KARDEŞ GETİRİR Mİ?
KÜRTAJ TARTIŞMASI ABD'DE
KÜRTAJ KARŞITLARI AYAKLANDI
KARAKOLDA KADINA DAYAK
BU KEZ POLİSLERDEN
ÇOCUKLAR VE OYUN SALONLARI
BÜYÜKLERİN KUMARHANESİ GİBİ
ABD'DE KOKU YASAĞI
SEBEP ALERJİK RAHATSIZLIK
SOSYAL MEDYA UNUTMADI
BÜYÜK USTANIN DOĞUM GÜNÜ..

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.
1
Nurcan Yılmaz
Cevapla Nurcan Yılmaz
21.02.2012 16:01:54
Çok ilginç....! Ne yazayım bilemedim.. Herkesin tercihi neticede ama, anne/baba olarak bence çok üzücüdür sanırım. Yani ben kendimi onların yerine koyunca çok üzülürdüm diye düşünüyorum.
Cevap Yaz
1

KATEGORİNİN HABERLERİ
DÖVMEKTEN KOLLARI AĞRIMIŞ
KRONİK RAHATSIZLIKLAR
HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR
YAZLIK ALMAYI DÜŞÜNENLER
İLGİLİ VİDEOLAR
ÇOCUK GELİNLER
İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ
BİZDEN HABERLER 12.07.2011
BİZDEN HABERLER 18.07.2011
SİZİ BEĞENDİĞİNİ GÖSTEREN
O KADAR DA SEKSİ DEĞİLLER
VÜCUT SÜSLEMESİNDE AŞIRILIK
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :