Okunma Sayısı: 11216
CANLI YORUMLAR

İŞ YERİNDE MOTİVASYON İÇİN

Birkaç ufak tüyo...

Çalışmak hiç bir zaman çok eğlenceli bir aktivite olmayacak bununla yüzleşelim. Fakat yoğun bir dönem geçirirken rutin hayatınıza küçük pencereler açarsanız nefes almanız kolaylaşabilir.

Uzmanlar en güzel pencerenin tatil yerlerine açıldığının altını çiziyor. Hafta sonu kaçamakları ve yaz tatili planınızı yapıp yerinizi ayırtırsanız tatil zamanı yaklaştıkça motivasyonunuz artacak ve işe daha istekli gideceksiniz.

“Yönetim Çalışmaları” dergisinde yayınlanan bir makalede patronlarına arkadaşça yaklaşan kişilerin iş yerinde mutlu ve huzurlu oldukları anlatılıyor. Bir sabah müdürünüzü gördüğünüzde eğer gerçekten beğendiyseniz ayakkabılarının çok güzel olduğunu söyleyebilirsiniz.

Araştırmalar ruh hali iyi olan çalışanların iş yerinde daha aktif ve verimli olduğunu gösteriyor. Canınızı sıkan bir şey olduğunda internette komik bir video izleyin. Günün geri kalanını kurtardığınızı göreceksiniz.

İş gününün ortasında yapılan spor sizi zinde tutacak ve günü verimli bir şekilde bitirmenize yardımcı olacaktır. Fırsatınız varsa öğlen aranızda 20 dakika hızlı tempolu bir yürüyüş yapıp sonucu görebilirsiniz.

İş arkadaşlarına politik davrananlar ofiste daha huzurlu oluyor. Eve gittiğinizde en yakın arkadaşınıza gerçek duygularınızı kontrolsüz bir şekilde anlatabilir ve rahatlayabilirsiniz fakat ofiste herkesle iyi geçinmek size kendinizi iyi hissettirecektir.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
SAATLER GERİ ALINIYOR
KIŞ SAATİNE GEÇİLİYOR
EN ANLAMLI HEDİYE MECLİSTEN
ŞİDDET YASASI TAMAMLANIYOR
ŞENAY DÜDEK'TEN
GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ
İFTARI ÇORBASIZ YAPMAYIN
SAHURDA MÜSLİ YİYİN
AKBANK CAZ GÜNLERİ BAŞLADI
İSTANBULLU CAZA DOYACAK
GERÇEK ANNE KİM?
DOĞURAN MI, KORUYAN MI?
İNTERNET BAĞIMLISI MISINIZ?
ARTIK TEDAVİSİ MÜMKÜN...
PARA ÇEKERKEN DİKKAT
SAYMADAN ALMAYIN
SARI MELEKLER ŞAMPİYON
AVRUPA'NIN EN BÜYÜKLERİ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
NE EBOLA NE MERS
İLKER BAŞBUĞ TUTUKLANDI
SON 1 YILDA NELERE KIZDIK?
DİJİTALLLEŞME
İLGİLİ VİDEOLAR
ÇOCUK GELİNLER
İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ
BİZDEN HABERLER 12.07.2011
BİZDEN HABERLER 18.07.2011
YETERİNCE ZENGİNSENİZ
VÜCUT SÜSLEMESİNDE AŞIRILIK
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :