Okunma Sayısı: 10257
CANLI YORUMLAR

YENİDEN O HEYECAN!

Eski günlere yol haritası

Her şey harika gidiyordu ama birden o eski heyecanı hissetmemeye başladınız. Sevişmeye üşeniyorsunuz, eşiniz size dokunduğu anda aklınızdan ilk geçen “ayy yine çarşaf değiştireceğim” oluyor, üşeniyorsunuz. Oysa o bir zamanlar tutkuyla sarılıp öptüğünüz adam öyle değil mi? Peki ne değişti? Hiçbir şey!

Ve bütün mesele bu!

Şimdi size eşinizle eski günlere dönebilmeniz için bir yol haritası sunacağız. Sunması bizden uygulaması sizden…

  • Birlikte spora yazılın. Egzersizin kadınların sinir sistemini harekete geçirdiğine dair araştırma sonuçları var. Uyarılmış sinir uçları daha kolay orgazm demek. Saatlerce uğraşmanız gerekmeyeceğini bilirseniz yatağa girmek daha az zor gelecektir. Bu arada spor derken çok ağır egzersizden bahsetmiyoruz. Bütün enerjinizi salonda harcarsanız geriye bir şey kalmaz.

  • Unutmayın karı-koca arasında ayıp olmaz. Bütün boş inanışları kenara bırakın. Mutlu bir cinsel yaşam sağlıklı bir evliliğin ilk anahtarı. Değişik oyuncaklar deneyin. Hatta ilk adımı siz atın ve eşinizle birlikte kullanmak üzere yatak odasını renklendirecek oyuncaklar, kitaplar, filmler alın.

  • Kendinizi kuru hissediyorsanız mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. Ne kadar az zorlanırsanız o kadar fazla durumdan zevk alabilirsiniz.

  • Gözlerinizi kapatmayın. Sevişirken kendi vücudunuza da eşinizin vücuduna da bakın. Sadece teniniz değil gözleriniz ve beyniniz de uyarılmalı.

  • Daha önce denemediğiniz ve her ikinizin de istediği yeni pozisyonlar deneyin.

  • Bir sevişme müzikleri cd’si hazırlayın. Size baştan çıkartıcı gelen şarkıları bu cd’ye ardı ardına yükleyin ve bırakın fonda müzik çalsın.

  • Çok klasik olacak ama gerçekten, mum ışığında her şey daha güzel görünür.

  • Seksi iç çamaşırları ve kostümler denemekten çekinmeyin ve eşinizle baştan konuşun. Her şey bittiğinde giydikleriniz hâlâ üzerinizde olacak. Bir deneyin!

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
KORKUYORSA VE UYUMUYORSA
KORKULAR VE HAYALLER
BOŞANAN ANNE BABALAR
BAZEN AYRILMAK DAHA İYİDİR
YENİ BEBEĞİN GELİŞİ
ÇOCUĞUNUZ DA SEVECEKTİR AMA
EŞİM ve BEBEĞİM
BABA DOĞULMAZ, BABA OLUNUR
BEBEĞİNİZLE İLK İLETİŞİM
AİLE VE ÇEVRENİN ETKİSİ
AİLE İÇİ GERİLİM
SORUNU SAPTA VE ÇÖZ!
SÖZ VERİYORSANIZ YAPIN
ÇOCUK VE DEĞER YARGILARI...
GÜVEN, BEBEKLİKTEN GELİR
PRATİK EGZERSİZLERLE
MAAİLE YİYORUZ
ÇOCUĞUMUZ GELİŞSİN DİYE...
ÜVEY ANNE YA DA BABA
YENİ EŞİ ANLATMAK ZOR DEĞİL

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
"YAVRUM, BİZ BOŞANIYORUZ!"
ÇOCUĞUNUZLA ARKADAŞ O...
KENDİNİ SEYRET!
ÇOK MU MIZMIZ?
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
ÜNLÜLER VE KÖPEKLERİ
FOTOĞRAFA DİKKATLİ BAKIN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :