Okunma Sayısı: 11426
CANLI YORUMLAR

İKİ İLAÇ TOPLATILIYOR

"Düşük yaptırıyor"

Kürtaj konusu gündemdeki yerini korurken, Sağlık Bakanlığı, "Mide ilaçları ile düşük yapılıyor" ihbarı üzerine alarma geçti.

Sağlık Bakanlığı'nın düşük için kullanılan mide hapı Cyctetec ile eklem iltihabı, kireçlenme ve mide ülseri tedavisinde kullanılan Arthrotec isimli mide ilaçlarını acil koduyla piyasadeki eczanelerden toplattığı öğrenildi.

Habertürk gazetetesinin haberine göre, ilaçlar bundan böyle sadece hastanelerin eczanelerinde doktor kontrolünde reçeteyle satışa sunulacak. Türkiye'de yılda yaklaşık 2.5 milyon kutu sattıldığı öğrenilen ilaçların piyasa fiyatı 10 ile 15 TL arasında değişiyor.

Bakanlık yetkilileri, yasaklanan ilaçların amacı dahilinde mide sorunları için kullanılan insanları mağdur etmeyecek şekilde muadillerine ulaşabileceklerini belirtti.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
GOOGLE'IN TABLET'İ NEXUS
NİSAN'DA TANITILACAK
KANSERE KARŞI BİLİNÇLENİN!
"ELLER BU KEZ SAĞLIK İÇİN"
SON 1 YILDA NELERE KIZDIK?
HADİ BİRLİKTE BAKALIM...
YENİ BİR EV Mİ ALACAKSINIZ?
BUNLARA DİKKAT EDİN
BAKANLIKTAN SU AÇIKLAMASI
HAYVANSEVERLERİ ÜZECEK YASA
KOMŞUYA KÖPEK ÖLDÜRME HAKKI
HALK
EUROVİSİON'A KİM GİDECEK?
YAZ GELDİ
SUSUZ KALMAYIN
ESKİ DİYE ATMAYIN
BAŞINIZA DERT AÇABİLİR
DANA ETİ DE MERCEK ALTINDA
HİLELİ ÜRÜNLERE GEÇİT YOK

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
KADINA DİZİ İZLEMEME ...
3000 YILLIK RESİMLER
BOYUT'TAN BİR HEDİYE DAHA
ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
İLGİLİ VİDEOLAR
ÇOCUK GELİNLER
İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ
BİZDEN HABERLER 12.07.2011
BİZDEN HABERLER 18.07.2011
TOPLAYIN
2012 YILINA DAMGA VURAN
MİNİKLERİN BOYUT ZİYARETİ
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :