Okunma Sayısı: 10029
CANLI YORUMLAR

BU GEÇİŞ İÇİN HAZIR MI?

Onun memnuniyeti önemli

Anne babaların sık sık sorduğu sorulardan biri de, bebeği bebek karyolasından yatağa ne zaman geçirmek gerektiğidir.

Bu sorunun açık bir cevabı yoktur; çocuğunuz için uygun olanı yapmakla ilgili bir meseledir. Bazıları çocuklarını daha 15 aylıkken bebek karyolasından yatağa geçirir, bazılarının da 3-3,5 yaşında olup, bebek karyolasında yatmaktan memnun çocukları vardır.

Kural şudur: Bebeğinizin bebek karyolasından kendi başına çıkabileceğini düşündüğünüzde, artık bebek karyolası onun için güvenli bir yer olmaktan çıkmış demektir.

Bebeğinizi bebek karyolasından yatağa geçirdiğinizde, değerlendirmeniz gereken bir başka şey de yatakta kenarlık ya da parmaklık kullanıp kullanmayacağınızdır.Bu da bir tercih meselesidir.

 Bazı anne babalar yatakta parmaklık bulunmasını çocukları için gerekli görür, bazılarıysa olmamasını tercih eder. Fakat parmaklıklar bebek karyolasından yatağa geçişte rahatlatıcı bir rol oynayabilir; çocuğunuzun gece düşmesini önler ve de onlara bir güvenlik duygusu verir (ayrıca yatakta kalmasını sağlar.) Parmaklıkları uzun süre kullanmanız gerekmeyebilir, mümkünse bir arkadaşınızdan ödünç alın.

Kaynak: Boyut Yayınları/İyi Uykular!

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
BOŞANSAN DA ALDATAMAZSIN
PEKİ YA AŞIK OLURSANIZ!
ÇOCUĞUNUZUN HAYAL ODASI
GERÇEĞE NE KADAR YAKIN?
HER İSTEĞİNE
TEHLİKE VE KAOS GETİRİR
ÇOK ŞEY BEKLEMEYİN!
BEKLENTİLERİNİZ NET OLSUN
ÇOCUĞU BAKICIYLA TANIŞTIRMA
"ARTIK ABLA BAKACAK" DEMEK
SIRA BEKLEMEYİ BİLİYOR MU?
BİLMİYORSA İŞİ ZOR!
YABANCI BAKICILARA VEDA
90 GÜNLÜK YENİ DÜZENLEME
8-9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUZ
NE DÜŞÜNÜR,BECERİLERİ NELER
BOŞANMIŞ BABALARA 5 ÖNERİ
BU SORUMLULUKLAR ÖNEMLİ...
BOŞANMA SONRASI İÇİN
15 ADIMLIK YOL HARİTASI

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
KENDİNE NASIL GÜVENECEK?
GÜVEN, BEBEKLİKTEN GELİR
"MAAİLE YİYORUZ"
ERKEKLERİN SIRLARI
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
TOPLAYIN
O KADAR DA SÜPER DEĞİLLER
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :