Okunma Sayısı: 10603
CANLI YORUMLAR

KANSER DEĞİL FITIK

Durumu iyi

Türk sinemasının önemli oyuncularından Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, sanatçının "kanser olduğu" söylentilerine cevap vererek İnanır'ın bel fıtığı ameliyatı olduğunu ve durumunun iyi olduğunu belirtti.

Türk sinemasının başarılı oyuncularından Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, dayısının sağlık durumuna ilişkin bazı söylentiler olduğunu hatırlatarak, ''Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Başka bir rahatsızlığı da yok'' dedi.

İnanır dayısı Kadir İnanır'ın yaklaşık bir saat önce beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Kadir İnanır'ın bir saatlik ameliyatın ardından servise alındığını ve durumunun çok iyi olduğunu belirten Levent İnanır, ''Dayım Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin çeşitli söylentiler çıktı, bazı abartılar yapıldı. Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Ondan önce de ciğerlerini biraz üşütmüştü. Şu anda durumu iyi. Başka bir rahatsızlığı da yok'' dedi.

 

Kaynak: AA

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
BAKANDAN UYARI
FARKLI HEKİMLERE GİDİN
NE ARAYAN VAR NE SORAN
PARALAR DEVLETE KALIYOR!
MEVSİM GEÇİŞLERİ
UYKU DÜZENİNİ BOZAR MI?
AKRAN ZORBALIĞI
ÇOCUĞU ZORLUYOR
SAĞLIĞA ZARARLI 22 ÜRÜN
BAKANLIK AÇIKLADI...
DAHA ÖNCE NİŞANLANMIŞ
ARTI & EKSİLERİ NELER?
SESİNİZ KISILMASIN
ÖNEMLİ 5 NEDEN
OTİZM
EVDE TUTMA
MADONNA KONSERİ BUGÜN
GEZDİ, GÖRDÜ SIRA KONSERDE

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
"KADINSI"TEKNOLOJİK K...
İSTANBUL'DA PATLAMA
HOROZ HAMDİ
KARNEYLE YARGILAMAYIN
İLGİLİ VİDEOLAR
ÇOCUK GELİNLER
İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ
BİZDEN HABERLER 12.07.2011
BİZDEN HABERLER 18.07.2011
BİR KADININ ÇANTASINDA
ÇOCUKLAR BUNLARA BAYILACAK
YAŞLANMAK GÜZELDİR
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :