Okunma Sayısı: 9392
CANLI YORUMLAR

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Havalar soğuyor

Türkiye, Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor.

Gece yarısı önce yağış olarak başlayan ve kar olarak devam eden yağışların hafta boyunca sürmesi bekleniyor. 

Meteoroloji uzmanı Metin Doğan, "Pazartesi günü Marmara'nın kuzey ve doğusunda İstanbul başta olmak üzere, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde yağış bekliyoruz, bu yağışların kuvvetli olmasını bekliyoruz. Yine Ege bölgemizin tamamında kuvvetli yağış beklentimiz var" dedi.

Su Baskınlarına Dikkat

Yağmur kar örtüsünü hızlı şekilde eritebilir. Bu yüzden vatandaş ve yetkililerin su baskınlarına karşı tedbirli olmasında fayda var.

Yağışlarla birlikte birlikte hava sıcaklığı da hissedilir derecede azalacak.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
ERTESİ GÜN HAPI TESPİTİ
BAKANLIK: BİR SAKINCASI YOK
ÇOCUK TACİZCİLERİNE HADIM
YASA, RUSYA'DA ONAYLANDI
DAHA ÖNCE NİŞANLANMIŞ
ARTI & EKSİLERİ NELER?
Açık Diyalog İstanbul
SANATÇI ATÖLYELERİ
PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!
HAVALAR SOĞUYOR...
ÖSYM DİZE GELDİ
NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN BELGE
ZEHİRLENMELERE TEPKİLER
KİM NE DEDİ, NE YAPTI?
DAMACANA ALIRKEN DİKKAT
NELERE DİKKAT ETMELİ?
YANAK ISIRMASI HAKKINDA
BİLMENİZ GEREKENLER
DİKKAT ŞİFREYİ ÇALDIRMAYIN
HANGİ YÖNTEMLERİ DENİYORLAR

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
AYDIN MENDERES VEFAT ETTİ
"BAYRAM DEMEK TATİL DEMEK"
ÖĞRENCİ HARÇLARI
EĞİTİMDE KAFALAR KARIŞIK
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
2012 YILINA DAMGA VURAN
GERÇEK Mİ OYUNCAK MI?
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :